Obsah stránek je pouze informativního charakteru, veškerá investiční rozhodnutí pečlivě zvažte, případně konzultujte s odborným poradcem.

Tuesday, 22. October 2024

Solana: Připravena na výrazný růst, analytik předpovídá dosažení 370 USD

BidAskBit

Solana (SOL) se aktuálně nachází v klíčovém okamžiku svého vývoje, když úspěšně prolomila rezistenci na úrovni 160 USD. Toto proražení signalizuje potvrzený býčí trend a vzbuzuje optimismus mezi investory. Tento krok je považován za důležitý milník, protože cena byla od srpna na této úrovni zastavena. S pokračující pozitivní náladou na trhu se nyní očekávají další růstové impulsy.

Býčí výhled a predikce analytika

Carl Runefelt, známý kryptoměnový analytik, nedávno sdílel svůj optimistický výhled na Solanu a predikoval, že altcoin by mohl během následujících měsíců dosáhnout cílové hodnoty 370 USD. Tento cíl není náhodný – Runefelt se opírá o technickou formaci známou jako Cup & Handle (šálek a ucho), což je často považováno za silně býčí signál. Pokud tato formace bude potvrzena a Solana udrží současný růstový trend, může cena prudce stoupat.

Cup & Handle je cenový vzorec, který často značí pokračování trendu po určité fázi konsolidace. V případě Solany by to mohlo znamenat dramatický růst po prolomení rukojeti této formace, což by investory mohlo přilákat k dalším nákupům.

Současný stav trhu a důležité úrovně

V současné době se Solana obchoduje za přibližně 166 USD, přičemž nejnovější proražení klíčové rezistence na 160 USD otevřelo cestu k dalším potenciálním ziskům. Nicméně cena narazila na další překážku v podobě rezistence na úrovni 171 USD, která je dalším kritickým bodem, který SOL musí překonat, aby mohla pokračovat v růstu.

Pokud Solana tuto úroveň úspěšně prorazí, analytici předpokládají, že dalším cílem bude hladina 188 USD, kde mohou někteří investoři vybírat zisky. Zároveň by bylo zdravé, pokud by Solana krátkodobě otestovala úroveň 160 USD jako novou podporu, což by potvrdilo její sílu a stabilitu pro další postup vzhůru.

Významný růstový potenciál

Celková nálada na kryptoměnovém trhu zůstává býčí, a to nejen pro Solanu. Celkový pozitivní sentiment na trhu s kryptoměnami by mohl pomoci ceně Solany, která má nyní dostatek prostoru pro další růst. Pokud se podaří udržet nad 160 USD a zároveň překonat rezistenci na 171 USD, můžeme očekávat výraznější zisky v následujících týdnech a měsících.

Závěr

Solana je v kritické fázi svého růstu, kdy technické ukazatele a analýzy naznačují, že cena by mohla pokračovat v růstu směrem k historickým maximům. S býčí formací Cup & Handle a pozitivním tržním sentimentem má Solana potenciál dosáhnout ceny až 370 USD, jak predikuje Carl Runefelt. Následující týdny budou rozhodující pro potvrzení tohoto růstového trendu, přičemž klíčovou úrovní bude proražení rezistence na 171 USD.

Přidejte komentář