Obsah stránek je pouze informativního charakteru, veškerá investiční rozhodnutí pečlivě zvažte, případně konzultujte s odborným poradcem.

Wednesday, 16. October 2024

Trumpův projekt DeFi World Liberty usiluje o partnerství s Aave

Virarosi

World Liberty Financial (WLF), projekt DeFi podporovaný rodinou Trumpových, oficiálně navrhl integraci s platformou Aave V3, která běží na Ethereum mainnetu. Tento krok je součástí snahy WLF poskytovat bezpečné prostředí pro půjčky kryptoměn, jako jsou ETH, WBTC, USDC a USDT. Aave bylo vybráno kvůli svým pokročilým bezpečnostním protokolům a zkušenostem s DeFi.

WLF plánuje zavést aktiva nekompatibilní s tradičními Ethereum trhy, využívajíc své vazby na institucionální investory. Součástí partnerství bude přispívat 20 % úroků z Aave do rezervy ekosystému Aave.

Tokenová nabídka a plán hlasování

Projekt také představí nepeněžitý token WLFI, který bude určen pro akreditované investory. Rozdělení tokenů zahrnuje 63 % pro veřejnost, 17 % pro uživatelské odměny a 20 % pro týmové kompenzace.

Návrh bude muset schválit jak komunita AaveDAO, tak držitelé tokenu WLFI. Hlasování proběhne v nadcházejících dnech, což rozhodne o osudu této ambiciózní spolupráce.

Ripple a RLUSD: Nové možnosti pro DeFi

Současně Aave komunita zahájila hlasování o integraci stablecoinu RLUSD, který vyvinula společnost Ripple, do platformy Aave V3 na Ethereu. RLUSD, stablecoin navázaný na americký dolar, čeká na schválení newyorským ministerstvem finančních služeb. Tento krok by mohl dále posílit diverzitu možností na platformě Aave.

Význam pro trh DeFi

Partnerství mezi WLF a Aave může přinést nové příležitosti pro uživatele DeFi. Integrace by mohla přispět k dalšímu rozvoji inovací v oblasti půjčování a úvěrování kryptoměn. Kombinace zkušeností Aave a nového přístupu WLF by mohla přilákat větší množství institucionálních i individuálních investorů do prostoru decentralizovaných financí.

Přidejte komentář