Obsah stránek je pouze informativního charakteru, veškerá investiční rozhodnutí pečlivě zvažte, případně konzultujte s odborným poradcem.

Saturday, 28. September 2024

Předpověď ceny Polkadot: Vyšplhá se DOT nad 10 dolarů?

BidAskBit

Trh s kryptoměnami září zelenou barvou, Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Binance Coin (BNB) a mnoho dalších předních digitálních aktiv zaznamenává působivý vzestup. Mezi výrazné zisky patří také Polkadot (DOT), který zaznamenal 7% denní nárůst ceny.

Řada analytiků zaznamenala rally na tomto aktivu a nastínila působivé předpovědi pro blízkou budoucnost. Příkladem je uživatel X Crypto Thanos, který tvrdil, že rozmezí 6-7,50 USD je pouze pro akumulaci, a jako další cíl stanovil 10 USD.

Dippy.eth se také přidal a naznačil, že DOT se snaží prorazit z akumulační zóny 6,90-7,50 USD. Podle jejich názoru by znovuzískání hranice 7,50 USD mohlo vést k vyšším úrovním.

Crypto Tony se této záležitosti dotkl již 20. května, kdy se cena DOT pohybovala kolem 6,90 USD. Analytik uvedl, že hledá bezpečný vstup, jakmile aktivum překročí hranici rezistence 7,40 USD. Bude zajímavé sledovat, zda se obchodník vrhne do ekosystému DOT, jak slíbil. 

Předchozí předpovědi

Dalším kryptoanalytikem, který předpovídal zářnou budoucnost nativní kryptoměny Polkadot, je Michael van de Poppe. Tento uživatel X s více než 700 000 sledujícími nedávno prohlásil, že DOT již dosáhl dna, zejména po představení bílého papíru JAM. Podle Michaela van de Poppeho by se příští cílová cena DOT mohla pohybovat v rozmezí 20-25 dolarů.

Připomeňme, že tým stojící za společností Polkadot minulý měsíc vydal šedou knihu Join-Accumulate Machine (JAM). Cílem upgradu je vytvořit efektivnější, bezpečnější a škálovatelnější blockchainové prostředí, které integruje nejlepší aspekty technologií Polkadot i Ethereum.

Společnost Block Diversity zase předpověděla růst ceny směrem k 9, 11 a nakonec 13 dolarům na základě toho, že DOT překoná hlavní úroveň rezistence 6,90 dolaru.

Přidejte komentář