Obsah stránek je pouze informativního charakteru, veškerá investiční rozhodnutí pečlivě zvažte, případně konzultujte s odborným poradcem.

Friday, 18. October 2024

Vyšplhá se cena ETH díky 20% rally na 4 000 dolarů?

Virarosi

Cena ETH včera večer překonala Bitcoin a vzrostla o 7,38 %, čímž vytvořila masivní býčí pohlcující svíčku a překonala hranici 3400 USD. Dále se SEC vyhýbá připomínkám k nedávno předloženým S-1 a konečné verze budou předloženy ve středu.

S tím, jak rallye zotavení nabírá na síle, se trend u Etherea obrací. Potvrdí se tedy předpověď ceny Etherea s tím, že Ether dosáhne 10 000 USD?  

Výkonnost ceny Etherea

S překročením tržní kapitalizace Etherea nad 400 miliard dolarů dochází u ceny ETH k obratu na kulaté dno. Cena ETH znovu získává hranici 3000 dolarů a obratová rally z 2880 dolarů tak pokračuje v sérii býčích svíček. 

Obratová rally se znovu vynořuje nad proraženou trendovou linii supportu a míří výš, aby dosáhla 3 500 USD. Dále se linie krku pro formaci zaobleného dna nachází na úrovni 3500 USD, což z ní činí klíčovou nabídkovou úroveň. 

Po masivním skoku o 7,38 % včera večer je dnes cena ETH svědkem krátkého propadu o 1,10 % a obchoduje se na úrovni 3 447 USD. Vzhledem k tomu, že býčí vyčerpání vede k menšímu poklesu, mohla by rally pokračovat i v druhé polovině dne. 

Technický indikátor: ETH je v současné době na trhu s cennými papíry:

RSI: Zvýšení poptávky s oživením rally pumpuje linii RSI nad poloviční linii, která se nachází blízko překoupené zóny. 

MACD: Býčí překřížení MACD a signálních linií na denním grafu posiluje rostoucí trend. 

Překoná cena ETH hranici 3500 dolarů?

S tím, jak se blíží uvedení ETF Ethereum na burzu, očekává širší tržní sentiment býčí běh ceny ETH. Vzhledem k býčím náznakům je pravděpodobné, že cena ETH překoná hranici 3500 dolarů. 

Po proražení úrovně 3 500 USD naznačuje trendová Fibonacciho úroveň další cílové úrovně na úrovni 4 141 USD a 5 402 USD. 

Přidejte komentář